Welkom bij Gamble Pleasure


Wij zijn een echt familiebedrijf met passie voor kermis en attractieparken en alles wat ermee samenhangt. In de attractiepark en kermis branche werd altijd al veel met pluche speelgoed als prijzen gewerkt. De Pluche beren en speelgoed van toen vonden wij niet meer representatief en voldeed vaak niet aan de veiligheidsnormen. Zodoende hebben wij sinds 1991 hier ons werk van gemaakt. Vanaf dat moment zijn wij, Bas en André Boon, zich samen gaan richten op het importen, exporteren en verkopen van pluche knuffels. Het pluche is vaak van eigen ontwerp die wij laten fabriceren in verschillende fabrieken in China. Jaarlijks reizen wij naar China om de ontwerpen uit te laten voeren en monsters te laten maken. In al de fabrieken waar onze producten worden gefabriceerd zijn de arbeidsomstandigheden prima te noemen.


Service en dienstverlening


Zoals je van een echte familiebedrijf kunt verwachten, bieden wij uitstekende service en dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de materie zijn wij als geen ander instaat u te helpen. 


Veiligheid


 Al onze speelgoed en pluche producten zijn voorzien van een CE-keurmerk, hetgeen betekent dat al ons speelgoed en pluche voldoen aan de hoge veiligheidseisen die binnen de Europese Unie aan pluche en speelgoed producten worden gesteld. Daarnaast besteden wij zelf ook veel aandacht aan veiligheid en behoud van onze producten. Dit is ook onder meer de reden dat wij in 2014 een certificaat hebben ontvangen van de IAAPA International Association of Amusement Parks and Attractions.

speelgoed groothandel, pluche groothandel, pluche leverancier, sleutelhangers,  speelgoed leverancier, speelgoed groothandel Nederland, pluche knuffels, pluche knuffelbeesten, pluche kermis beren, Pluche beesten groothandel, groothandel in knuffels, Kermis groothandel, Kermis speelgoed groothandel, Pluche leverancier groothandel, pluchegroothandel, groothandel in pluche, kermis prijzen, kermis knuffels, Disney knuffels en pluche, Minions, Pooh bear