Pluche eigen design

Omdat wij een groothandel zijn die ieder jaar een nieuwe eigentijdse pluche collectie willen aanbieden reizen wij vaak naar China om daar onze eigen ontwerpen in pluche te laten creëren. Onze eigen design pluche zijn hip en trendy en leuk speelgoed voor alle leeftijden. Hierin kunnen wij ons in onderscheiden om de mooiste Pluche speelgoed Beren, Pluche Apen, Pluche tijgers, Pluche honden, Pluche knuffel Dieren algemeen aan te kunnen bieden. Onze specialiteit zijn uiteraard onze Pluche knuffel Speelgoed beren. 

Omdat wij ieder jaar naar onze fabrikanten van Pluche knuffels en Speelgoed afreizen kunnen wij ook u eigen design pluche laten ontwikkelen.  Hierbij komt uiteraard wel een minimum afname van pluche knuffels of speelgoed bij kijken. Maar dit is zeker interessant voor kermis exploitatie, pretparken, winkels en winkelketens, tankstations en andere groothandel ondernemingen. Al Onze Speelgoed en pluche producten zijn voorzien van een CE-keurmerk, hetgeen betekent dat ze voldoen aan de hoge veiligheidseisen die binnen de Europese Unie aan dergelijke producten worden gesteld. Daarnaast besteden wij zelf ook veel aandacht aan veiligheid en behoud van onze producten. Dit is ook onder meer de reden dat wij in 2014 een certificaat hebben ontvangen van de IAAPA International Association of Amusement Parks and Attractions.


speelgoed groothandel, pluche groothandel, pluche leverancier, sleutelhangers,  speelgoed leverancier, speelgoed groothandel Nederland, pluche knuffels, pluche knuffelbeesten, pluche kermis beren, Pluche beesten groothandel, groothandel in knuffels, Kermis groothandel, Kermis speelgoed groothandel, Pluche leverancier groothandel, pluchegroothandel, groothandel in pluche, kermis prijzen, kermis knuffels..